Trabzon'da gerilim: Taraftar ıslıkladı, Fatih Tekke alkışladı
Trabzonspor'un genç forveti Enis Destan, Göztepe maçında taraftarlarının tepkisine maruz kaldı. Bordo mavili ekibin yeni teknik direktörü Fatih Tekke'nin alkış hareketiyle oyuncusuna sahip çıkması, bir kısım taraftarın tepkisinin geçmesini sağlamadı.
Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, yeni görevindeki ilk iç saha maçında önemli bir duruş sergiledi.
Göztepe karşısında sahaya çıkan bordo-mavili ekipte, genç forvet Enis Destan taraftar tepkisinin odağında kaldı. Ancak Fatih Tekke, oyuncusına sahip çıkarak tribünlere net bir mesaj verdi.
Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda ise Enis Destan’ın üst üste yaptığı top kayıpları, tribünlerden yükselen ıslık ve yuhalama seslerine neden oldu.
Bu tepkiler üzerine dikkat çeken bir an yaşandı. Yedek kulübesinde bulunan Teknik Direktör Fatih Tekke, hemen tribünlere döndü ve alkışlayarak taraftarlardan oyuncusuna destek vermelerini istedi.
Tekke'nin bu hareketi tribünlerde ikiye bölünmüş bir yankı uyandırdı. Bazı taraftarlar Tekke'nin çağrısına alkışlarla karşılık verirken, bazıları protestolarını sürdürmeye devam etti.
Maçın 67. dakikasında oyundan alınan Enis Destan, bir bölüm taraftarın tepkisi eşliğinde oyundan çıkarken, bazı taraftarlar alkışla destek oldu.