Ülkü Ocakları'ndan CHP'ye protokol yanıtı: 'Uyuşturucuya ses çıkarmazlar'

CHP, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Ülkü Ocakları arasında imzalanan protokolün iptali için ocak ayında Ankara Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurmuştu. Bu talebe tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım "Gençlerimiz uyuşturucu, alkol, yabancı ideolojiler, terör örgütleri, LGBT gibi ahlaksızlıkların içerisine sürüklenip gitse CHP hiç ses çıkarmaz" görüşünü savundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, CHP'nin Ülkü Ocakları ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan eğitim protokolünden rahatsız olduğunu belirterek, "Protokolden rahatsız olan CHP ve onun Genel Başkanı Özgür Özel, bu protokolün iptali için mahkemeye başvurdu. Ama gençlerimiz uyuşturucu, alkol, yabancı ideolojiler, terör örgütleri, LGBT gibi ahlaksızlıkların içerisine sürüklenip gitse CHP hiç ses çıkarmaz" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Rize Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifika Töreni'ne katıldı.

"SİYASET İÇİN BİR ARAYA GELMİYORUZ"

Milli Eğitim Bankalığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Ülkü Ocakları arasında imzalanan protokolün önemine değinen Yıldırım "Biz Ülkü Ocakları'nda siyaset yapmak için bir araya gelmiyoruz. Biz Ülkü Ocakları'nda dünyayı yönetebilecek kapasitede bir gençlik yetiştirebilmek için çalışıyoruz. Bugün düşmanlarımızın da farkındayız. Yapmış olduğumuz çalışmalar birçok kişinin bugün hedefinde. Milli Eğitim Bakanlığımızla Ülkü Ocaklarımız arasında bir protokol imzaladık. Artık Ülkü Ocakları'nda vermiş olduğumuz eğitimlerin karşılığında gençlerimize resmi olarak sertifikalarını vereceğiz" dedi.

"ONLAR RAHATSIZ OLDUKÇA MUTLULUK YAŞIYORUZ"

CHP ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in imzalanan protokolden rahatsız olup, iptali için yargıya başvurduğunu kaydeden Yıldırım, şunları söyledi:

- Bu protokolden rahatsız olan CHP ve onun Genel Başkanı Özgür Özel bu protokolün iptali için mahkemeye başvurdu. Ne yaparlarsa yapsınlar bir sonuç alamayacaklar. Allah'ın izniyle bu programlar, bu eğitim çalışmaları başarıyla hedefine ulaşacak. Ama gençlerimiz uyuşturucuyla, alkolle, yabancı ideolojiler, terör örgütleri, LGBT gibi ahlaksızlıkların içerisine sürüklenip gitse CHP hiç ses çıkarmaz. O yüzden biz aslında ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görüyoruz ve onlar rahatsız oldukça hedeflerimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber