Yine Süper Lig'in kapısından döndüler: 'İnsan her şeyden soğuyor böyle olunca'
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Fatih Karagümrük’e uzatmalarda 3-1 mağlup olan Bandırmaspor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel, maç sonrası duygusal açıklamalarda bulundu: "İnsan her şeyden soğuyor böyle olunca."
Trendyol 1. Lig play-off finalinde büyük umutlarla sahaya çıkan Bandırmaspor, normal süresi 1-1 tamamlanan mücadelede uzatma dakikalarında Fatih Karagümrük’e 3-1 yenilerek Süper Lig hayaline veda etti. Karşılaşmanın ardından konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, hayal kırıklığını gizlemedi.
Finalin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gürsel, sezona ve oyuncularına dair şu sözlerle başladı:
"Finaller böyle, üzgünüz çok mücadele ederek geldik buralara kadar. Oyuncularımızı kutluyorum, çok sert bir sezon geçti. Ve play-off mücadeleleri de öyle.”
Takımının finale kadar gösterdiği çabayı takdir eden Gürsel, karşılaşmaya dair şu değerlendirmede bulundu:
“Bugün çok kazanmak istiyorduk, kaybettiğimiz için üzgünüz. Seneler önce de bunu yaşadık ama bir türlü finallerde bazı şeyleri aşamıyoruz.”
"İLK YARIDA İYİ MÜCADELE ETTİK"
Maçın ilk bölümünde ortaya koydukları oyunu beğendiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, ikinci yarıdaki kırılma anlarına dikkat çekti:
“Bugün ilk yarıda iyi mücadele ettik ama ikinci yarının başında gelen golle belki istediğimiz oyunu tam oynayamadık.”
"HAKEM FAULDEN FAUL ÇIKARDI"
Maçın hakemi Yasin Kol’u da eleştiren Gürsel, oyunun akışını etkileyen düdüklerin altını çizdi:
“Hakem Yasin Kol maçın daha ilk dakikasından başlayarak o kadar çok faul oluşturdu ki sonunda bir faulden ikinci golü kalemizde gördük.”
"İNSAN HER ŞEYDEN SOĞUYOR BÖYLE OLUNCA"
Yine bir finalde hedefe ulaşamamanın hayal kırıklığıyla konuşan Gürsel, duygularını şu çarpıcı sözlerle dile getirdi:
“Geliyoruz ve finalde takılıyoruz. İnsan her şeyden soğuyor böyle olunca da. 43 maç oldu ama finale dayandığımızda bir şeyler değişiyor, bunu bir türlü çözemedik. Yapacak bir şey de yok, üzgünüz böyle olmasını istemezdik. Çok başarmak istiyorduk ama olmadı. Geliyoruz finalde figüranlık yapıyoruz gibime geliyor. İnsan yaptığı işten de her şeyden soğuyor böyle olunca.”
"ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"
Geleceğe dair kısa bir değerlendirmede bulunan Gürsel, kendilerini gözden geçireceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Artık kafamızı toparlayıp önümüze bakacağız, kendimiz hakkında da nasıl yapacağız diye süreci değerlendirmemiz lazım. Tekrar oyuncularıma çok teşekkür ediyorum, güzel bir sezon geçirdiler ve taçlandırmak isterdik ama olmadı. Taraftarımız bugün buraya geldi, bu kupayı da onların önünde kaldırmak istiyorduk, onlara da teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun, buraya kadar gelip bizi desteklediler."