Yine zehirlenme faciası: 154 kişi zehirlendi, 4 kişi gözaltına alındı

Ankara'da 154 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu. 154 işçinin zehirlenmesi olayına ilişkin 4 şüpheli gözaltına alındı. Zehirlenen kişilerden 50'sinin taburcu edildiği, kimsenin hayati tehlikesinin bulunmadığı, kalan hastaların ise tedbir amaçlı gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Ankara'da gıda zehirlenmesi şüphesiyle 154 kişi hastanelere başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, bugün Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan inşaat şantiyelerinden ve bazı ikamet adreslerinden bulantı ve kusma şikayetleri nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne çok sayıda arama yapıldı.

Bazı kişiler ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, bazıları da kendi imkanlarıyla sağlık kuruluşlarına başvurdu.

Bu kapsamda, 154 kişinin Ankara genelinde çeşitli hastanelere müracaat ettiği, şu ana kadar bu kişilerden 50'inin taburcu edildiği, kimsenin hayati tehlikesinin bulunmadığı, kalan hastaların ise tedbir amaçlı gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Zehirlenme olayı ile ilgili yemek şirketinden 4 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

TAVUR DÖNER ZEHİRLEDİ

Bölgeye gönderilen ekiplerin ilk değerlendirmelerinde, vatandaşların bir yemek şirketince temin edilen tavuk döner menüsünü tükettikleri ve mevcut bulguların gıda zehirlenmesiyle uyumlu olduğu tespit edildi.

Ankara Zehirlenme
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber