Yola çıktılar, kaldırımda yattılar, birbirlerini teselli edip ambulansa süründüler
Bartın'da iki alkollü adam caddeyi karıştırdı. Ayakta durmakta zorlanan adam, adeta sürünerek gitmek istediği ambulansa güçlükle bindirildi.
Bartın'ın Hendekyanı Caddesi üzerinde bulunan iki alkollü adam caddeyi birbirine kattı.
Ayakta bile durmakta zorlanan iki kafadar kimi zaman yol ortasına çıkıp, trafiği aksattı, kimi zaman ise komik anlara neden oldu.
Bazen de yol ortasında ya da kaldırımda oturup, yatan adamlar, çevredeki vatandaşların da tepkisine neden oldu. Adamlar tepkiler üzerine ise birbirlerini motivasyon sağlayarak, teselli etti.
Olay yerine gelen ambulansı gören şahıslardan biri oturur halde ambulansa doğru gitmeye çalıştı. Şahıs olay yerine gelen sağlık ekibinin yardımıyla ambulansa bindirildi.
Üzerinde kimlik bulunmaması nedeniyle ismi belirlenemeyen aşırı alkollü şahıs, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Diğer alkollü şahıs E.S. ise vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarısı ile bölgeden uzaklaştırıldı.