Zehirlenerek ölmüşlerdi: Gözaltı sayısı 11'e yükseldi
İstanbul Fatih'te anne Çiğdem Böcek ile iki çocuğun hayatını kaybettiği, baba Servet Böcek'in ise yaşam mücadelesi verdiği zehirlenme olayına ilişkin soruşturma büyüdü. Gözaltı sayısı 11'e yükseldi.
İstanbul Fatih'te kaldıkları otelden zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan Böcek ailesinden anne Çiğdem Böcek (27), çocuklar Kadir Muhammet Böcek (6) ve Masal Böcek (3) hayatını kaybederken, baba Servet Böcek'in (36) tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
İl Sağlık Müdürlüğü ile Fatih İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de otelde denetim yapmıştı.
Lobi kısmına getirilen eşyaları inceleyen ekipler, daha sonra topladıkları bazı eşyaları laboratuvar incelemesi için götürülmüştü. Otel mühürlenirken otelde konaklayan müşteriler farklı otellere yönlendirilmişti.
Bu sabah saatlerinde soruşturma biraz daha genişledi ve gözaltı sayısı 11'e yükseldi.
Oteldeki resepsiyon görevlileri ve oteli ilaçlayan şirketin sahibi de gözaltına alındı.
KİMLER GÖZALTINDA?
Gözaltında olan şüphelilerin listesi şöyle:
1- Lokumcunun sahibi
2- Kokoreçcinin sahibi
3- Midyeci
4- Kafe işletmecisi
5- Otel sorumlusu
6- İlaçlama şirketi yetkilisi
7- İlaçlamayı yapan kişi
8- Otel yakınındaki fırıncı
9- Otel görevlisi
10- Otel Görevlisi
11- İlaçlama şirketinin sahibi
Öte yandan midyeci Y.D, lokumcu F.T, kokoreççi E.E. ile kafe işletmecisi F.M.O.'nun Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemleri tamamlandı.
Şüpheliler, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.
7 zanlının ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.