Zeki Çelik gol attı, Roma zirveye yanaştı

Serie A’nın 12. haftasında Roma, sahasında ağırladığı Udinese’yi 2-0 mağlup etti. Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri Lorenzo Pellegrini ve milli futbolcu Zeki Çelik kaydetti.

İtalya Serie A’da Roma, taraftarı önünde Udinese’yi konuk etti. Maçın genelinde oyunu domine eden ev sahibi ekip, hem topa sahip oldu hem de rakibine pozisyon vermedi.

Dakikalar 42’yi gösterirken Roma penaltı kazandı. Topun başına geçen Lorenzo Pellegrini hata yapmadı ve ağları havalandırarak skoru 1-0’a getirdi. İlk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

ZEKİ ÇELİK FARKI İKİYE YÜKSELTTİ

İkinci yarıya da temposunu koruyarak başlayan Roma, 61. dakikada milli futbolcu Zeki Çelik’in golüyle rahatladı.

Kalan bölümde skor değişmedi. Kalecisi Mile Svilar'ın başarılı performansıyla kalesini gole kapatan Roma, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 24’e yükselten Roma ligde ikinci sıraya yerleşti. Udinese ise 15 puanda kalarak haftayı puansız kapattı.

Roma Zeki Çelik İtalya Serie A Udinese
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber