Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr, Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi.

Suudi basınında yer alan haberlere göre, kulüp yetkililerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Faslı oyuncunun transfer sürecini sonlandırmayı planladığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde büyük umutlarla renklerine bağladığı 27 yaşındaki santrfor için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

"FENERBAHÇE 40 MİLYON EURO İSTİYOR"

Al-Nassr, transfer listesinde üst sıralarda yer verdiği En-Nesyri için tüm şartlarını zorluyor.

Haberlerde, Fenerbahçe'nin Faslı golcüsü için 40 milyon euro talep ettiği ve bu rakam üzerinden görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Araplar, En-Nesyri için geliyor: Süper Lig tarihine geçebilir - Resim : 1

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇEBİLİR

Eğer transfer, Sarı-Lacivertli ekibin istediği bu bedelle gerçekleşirse, En-Nesyri Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle satılan oyuncusu olarak tarihe geçecek.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 maça çıkan En-Nesyri, 9 gol ve 3 asistlik performansıyla takımına önemli katkı sağladı.

Ancak Suudi ekibinin cazip teklifi, transferin gerçekleşme ihtimalini giderek artırıyor.