Süper Lig'in 37. haftasında Eyüpspor, Onvo Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederken, teknik direktör Arda Turan için bu karşılaşma ayrı bir anlam taşıyordu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına oğlu Hamza ile birlikte katılan Turan, Eyüpspor'daki görevine nokta koydu.

Geleceğiyle ilgili açıklama yapan Arda Turan, şu ifadeleri kullandı:

"Kontratım bitiyor. Önümüzde 3-4 seçenek var. 10 gün dinlenip karar vereceğiz. Sanırım 84 maç. Her zaman bir hedefimiz vardı. Oyuncular, sonunda bütün yaptıklarımızın görülmesini sağladı. 10 gün sonra yola çıkacağız. Duygusalım ama çok da gururluyum. Gelecek sezon büyük ihtimalle yurt dışında olacağım. Ülke belli değil. İnşallah hakkımızda hayırlı karan verebiliriz. Sarılarak ve öpüşerek, çok örnek bir ayrılık yaşıyoruz. Kulübüme çok teşekkür ediyoruz. Bu, çok güzel ve nezaketli bir şey."

"HİÇ HAKEM KONUŞMADIK"

Arda Turan, Eyüpspor'da görev yaptığı süre boyunca sistemli ve başarı odaklı bir çalışma ortaya koyduklarını belirtti.

Arda Turan açıkladı: "Gelecek sezon büyük ihtimalle..." - Resim : 1

Kulüp yönetimine ve ekibine teşekkür eden Turan, "Başta başkan Murat abi (Murat Özkaya) ve asbaşkan Fatih Kulaksız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Oyunu güzelleştirmeye çalıştık. Hiç hakem konuşmadık. Güzel oyun izlettirdiğimizi düşünüyorum. Mutlu ve gururlu olarak sezonu bitiriyoruz." dedi.

"İKİ TAKIM İÇİN DE PRESTİJ MAÇIYDI"

Antalyaspor karşısındaki son maçta ise eski dostuyla karşı karşıya gelmenin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını vurgulayan Turan, "Karşımda çok sevdiğim dostum, abim, ailem diyeceğim insan (Emre Belözoğlu) vardı. İki takım için de prestij maçıydı. 6. olursak mutlu olacağımız bir gündü. Oyuncularıma futbola verdikleri saygı ve değer için teşekkür ediyorum. Sezon bizim için bitti." ifadelerini kullandı.

Gelecek sezona yönelik planlarına da değinen Arda Turan, teknik direktörlüğü "pro lisans" sahibi olarak sürdüreceğini belirtti.

Arda Turan açıkladı: "Gelecek sezon büyük ihtimalle..." - Resim : 2