Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kobaklar Mahallesi’ndeki cami hasar gördü.

Depremin ardından yatsı namazı sonrası camide inceleme yapmak isteyen Mevlüt Altungeyik ve İbrahim Kara inceleme yaptıkları sırada üzerlerine malzeme düşmesi sonucu yaralandı.
Ambulansla hastaneye kaldırılan Mevlüt Altungeyik tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kobaklar Mahallesi Camisi'nde yatsı namazı sonrası, mihrabın üstündeki duvarda inceleme yapılırken Mevlüt Altungeyik ve İbrahim Kara isimli vatandaşlarımız, üzerlerine malzeme düşmesi sonucu yaralanmışlardır. Hastanede tedavisi devam etmekte olan Mevlüt Altungeyik maalesef bu sabah vefat etmiştir, kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir."
CENAZESİ DEFNEDİLDİ
Öte yandan hayatını kaybeden Altungeyik'in cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan teslim alındıktan sonra mahalle camisine getirildi.
Altungeyik'in cenazesi, burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.
Cenaze törenine Manisa Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu ve Gördes Kaymakamı Sercan Sakarya ile mahalle sakinleri katıldı.
Enkazdan çıkarılan Nihat Önbaş kurtarılamadı... Kolonlar kesildi iddiasıGündem
Balıkesir depremindeki yıkıma gözaltıGündem