Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde eşini bıçakla öldüren kişi intihar etti.

Alınan bilgiye göre, kırsal Durasılar Mahallesi'nde yaşayan Mehmet A. (36) ile eşi Gonca A. (32) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A, eşi Gonca A'yı bıçaklayıp kaçtı.

Komşuların ihbarıyla olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı kontrollerde Gonca A'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ormanlık alanda jandarma ekiplerince cansız bedeni bulunan Mehmet A'nın intihar ettiği belirlendi.

Karı kocanın cenazeleri, Bigadiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Avcı çiftinin bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenildi. Gonca Avcı'nın geçen hafta eşi hakkında savcılıktan 'uzaklaştırma kararı' aldırdığı, bu nedenle Mehmet Avcı'nın evine 500 metre mesafedeki hayvan damında bulunan odada yaşadığı belirtildi.

Çevresine eşinden boşanacağını söyleyen Gonca Avcı'nın olay günü hayvanlara bakmaya gittiğini bu sırada eşiyle aralarında tartışma çıktığı öğrenildi.

Tartışma sırasında Mehmet Avcı'nın biri 11, diğeri 13 yaşında iki çocuk annesi olan eşini hayvan damında bıçakla öldürdüğü belirlendi. Çiftin, çocuklarının koruma altına alındığı bildirildi.