Fenerbahçe, 9 Eylül Çarşamba günü Esenler Erokspor ile oynanması planlanan hazırlık karşılaşmasının iptal edildiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüp, karşılaşmanın Esenler Erokspor'un talebi üzerine oynanmayacağını bildirdi.

FENERBAHÇE'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“9 Eylül Çarşamba günü (bugün) Esenler Erokspor ile oynanması planlanan hazırlık müsabakası, rakibimizin talebiyle iptal edilmiştir. Takımımız, yeni sezon hazırlıklarını evimiz Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapacağı antrenmanlarla sürdürecek, bu kapsamda 13 Eylül Pazar günü Bulgaristan temsilcisi Balkan Botevgrad ile karşılaşacaktır.”

SIRADAKİ RAKİP BALKAN BOTEVGRAD

Fenerbahçe, Esenler Erokspor karşılaşmasının iptal edilmesinin ardından yeni sezon hazırlıklarını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda sürdürecek.

Sarı-lacivertliler, hazırlık programı kapsamında 13 Eylül Pazar günü Bulgaristan temsilcisi Balkan Botevgrad ile karşılaşacak.