Fransız foto muhabir Sacha Nabet, Beşiktaş’ın Marsilya’yı 4-1 yendiği maçta Tüpraş Stadyumu’nda gördüklerine inanamadı.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında ağırladığı Fransız ekibi Olimpik Marsilya'yı 4-1 yenerek organizasyona 3 puanla başladı.
Maçta görevli olan Fransız gazeteci Sacha Nabet, Beşiktaş taraftarına hayran kaldı. Nabet, stat atmosferinden büyülendiğini açıkladı.
X hesabından bir video paylaşan Fransız muhabir, “Dün stadyumdaydım. Tam bir saçmalıktı… Böyle bir şeyi hiç önce görmemiştim” dedi.
Impressionné dès l’entrée dans le stade. Une tribune full noire et une tribune toute blanche. Le stade chantait à l’unisson pendant 90 minutes. Tout le monde était debout, même les tribunes latérales. Les sifflets c’était N’IMPORTE QUOI ! J’ai encore mal aux oreilles😮💨 https://t.co/Fqu287dmkd pic.twitter.com/YZdtQiuugk
— Sacha Nabet (@SachaNabet) September 18, 2026
Nabet, ayrıca şunları söyledi:
“Stadyuma girer girmez etkilendim. Bir tribün tamamen siyah, bir tribün tamamen beyaz. Stadyum 90 dakika boyunca hep bir ağızdan şarkı söylüyordu. Herkes ayaktaydı, yan tribünler bile. O ıslıklar inanılmaz bir şeydi! Kulaklarım hâlâ ağrıyor.”