Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı, 30 yaşındaki ABD’li uzun forvet Vitto Brown ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
Kulüp, transferi resmi kanalları aracılığıyla kamuoyuna duyurdu. Bu hamleyle Beşiktaş, pota altındaki rotasyonuna önemli bir takviye yapmış oldu.
Kariyerinde ABD, İspanya, Fransa ve Türkiye gibi basketbolun güçlü liglerinde forma giyen Vitto Brown, Avrupa basketbolunda adından söz ettiren bir oyuncu konumunda.
Son olarak Fransa temsilcisi Monaco’da mücadele eden tecrübeli forvet, artık Beşiktaş’ın başarısı için ter dökecek.
Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, Vitto Brown’un 2025-2026 sezonunda Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı’nın kadrosunda yer alacağı belirtildi.
MONACO'DAN İSTANBUL'A
Vitto Brown’un son durağı olan Fransa’nın Monaco takımıyla gösterdiği performans, Beşiktaş yönetiminin dikkatinden kaçmadı.