Süper Lig'de üst üste üzücü sonuçlar alan Beşiktaş, futbol organizasyonundaki iki önemli isimle yollarını ayırdığını duyurdu.

Son olarak kendi evinde Göztepe'ye 2-0'dan 4-2 mağlup olan Siyah-beyazlı ekip, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel ile yollarını ayırdı.

Bu ayrılıkla birlikte Beşiktaş, futbol yönetimindeki önemli bir değişikliği daha hayata geçirmiş oldu. Samet Aybaba, futbol organizasyonundaki deneyimiyle kulüpte belirli bir döneme damga vururken, Brad Friedel da danışmanlık görevindeki katkılarıyla tanınıyordu.

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba ve Yönetim Kurulu Danışmanımız Bradley Howard Friedel ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Samet Aybaba ve Bradley Howard Friedel’a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."

2012-2013 sezonunda Beşiktaş teknik direktörlüğü görevinde bulunan Samet Aybaba, 2023 yılında ise Futbol Takımları Genel Koordinatörü olarak göreve başlamıştı.

AYRILIKLAR SÜRÜYOR

Samet Aybaba ve Brad Friedel’in ayrılığının ardından, kulübün asbaşkanı Onur Göçmez’in de kulübe istifa dilekçesi gönderdiği iddia edildi fakat konuya ilişkin resmi açıklama henüz gelmedi. Ayrıca ardından kulübün medya ve iletişim grubu koordinatörü Okay Karacan ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Karacan için X hesabından paylaşım yapan Beşiktaş, şu ifadeleri kullandı:

"Kulübümüzde Medya ve İletişim Grubu Koordinatörü görevinde bulunan Okay Karacan ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Okay Karacan’a Kulübümüze hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Beşiktaş'ta kötü gidişin faturası üç isme kesildi! - Resim : 1