Beşiktaş'ın eski yöneticisi Metin Keçeli için Tüpraş Stadyumu'ndaki Tarihi Kapı girişinde bir tören düzenlendi.
Keçeli, kulüpte geçmiş dönemlerde yönetim kurulu üyeliği ve divan kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştu.
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TÖRENDE
Törene Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, İkinci Başkan Hakan Daltaban, Asbaşkan Kaan Kasacı ve Genel Sekreter Uğur Fora katıldı.
Yönetim kurulundan Basın Sözcüsü ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Özalp, Basketbol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Arseven, Dış İlişkiler ve Yurt Dışı Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Torunoğulları ile Bürokrasi ve İş İnsanları ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykan Aydın da törende yer aldı.
Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil ve Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanı Sefa Bağcı'nın yanı sıra divan ve kongre üyeleri, eski futbolcular, Keçeli'nin ailesi, yakınları ve sevenleri de Metin Keçeli'yi yalnız bırakmadı.

"METİN ABİNİN HATIRASINI GURURLA TAŞIYACAĞIM"
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, törende yaptığı konuşmada Metin Keçeli ile yollarının kesiştiği ilk günü hatırlattı:
"2010 yılında, Beşiktaş'ımıza yönetici olarak hizmet etme şansını buldum. Daha bu kapıdan içeri girer girmez yanımda Metin Keçeli abimizi gördüm. Bugün sahip olduğum anılarda, tecrübelerde, Beşiktaş'a ettiğimiz hizmetlerde, sahip olduğum Beşiktaş terbiyesinde. Kulübümüzün çatısı altında ne gördüysem ne edindiysem tamamında Metin abimizin imzası vardı. Ben bu imzayı, Metin abinin hatırasını hayatım boyunca gururla taşıyacağım."
Adalı, Keçeli'nin kulübe verdiği hizmetleri şu sözlerle anlattı:
"Beşiktaş'ın şehidi Şan Öktem büyüğümüzü kaybettiğimiz kazada yaralanan, Beşiktaş için canını ortaya koyan, Onursal Başkanımız Süleyman Seba ve Yıldırım Demirören başkanımızın döneminde Beşiktaş'ımıza yönetici olarak büyük hizmetler veren, 2023 yılında girdiğimiz seçim ve sonrasında da bana yol arkadaşı olma şerefini yaşatan Metin Keçeli abimin dostluğunu, hatıralarını, Beşiktaşlılığını çok özleyeceğim."
Konuşmasını başsağlığı dileğiyle tamamlayan Adalı, şunları söyledi:
"Kendisini ve Beşiktaş'a verdiği hizmetleri daima saygıyla, minnetle, özlemle anacağız. Metin Keçeli ağabeyime Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum."

ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Tüpraş Stadyumu'ndaki tören, okunan duaların ardından sona erdi.
Metin Keçeli için Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Keçeli, ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.