Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGTV) Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, beraberindeki icra kurulu üyeleri ile vakfa üye sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle Diyarbakır’a ziyarette bulundu.

Erdoğan, Vali Murat Zorluoğlu ile birlikte eğitim-öğretim yılının ilk gününde Adnan Menderes Anadolu Lisesi ile Ziya Gökalp İlkokulu’nu ziyaret etti. Daha sonra ise, kent merkezindeki esnafla görüştü.

Bilal Erdoğan Amedspor taraftarına “Galatasaray’ı yenin” dedi - Resim : 1

GALATASARAY SÖZLERİ TARAFTARI KIZDIRDI!

Erdoğan’ın, esnafla sohbet ettiği sırada Galatasaray ile ilgili sarf ettiği sözler, sarı kırmızılı taraftarları kızdırdı.

Bilal Erdoğan Amedspor taraftarına “Galatasaray’ı yenin” dedi - Resim : 2

“SÖZ VER GALATASARAY’I YENİN”

Şehirde, bir Amedspor taraftarıyla sohbet eden Bilal Erdoğan, “Söz ver Galatasaray’ı yenin. Galatasaray daha önemli.” ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan’ın, sözleri sırasında Amedspor taraftarına para uzattığı da görülürken taraftar ise Erdoğan’a “Galatasaray’ı da yeneceğiz, Beşiktaş’ı da” sözlerini sarf etti. Bilal Erdoğan ise, “Galatasaray daha öncelikli” dedi.

Erdoğan'ın sohbet ettiği taraftarın, HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın son mektubunda bahsettiği “Sakızcı Memo” olduğu öğrenildi. Bilal Erdoğan’ın sarf ettiği bu sözler, sarı kırmızılı taraftarın tepkisine yol açarken Erdoğan’ın videosunun altına binlerce kişi eleştirel yorumlarda bulundu.

Bilal Erdoğan Amedspor taraftarına “Galatasaray’ı yenin” dedi - Resim : 4

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ" DİYALOĞU DA DİKKAT ÇEKTİ!

Aynı zamanda, Erdoğan ile “Sakızcı Memo” isimli vatandaş arasındaki Selahattin Demirtaş diyaloğu da gündem oldu. Erdoğan, Sakızcı Memo'nun "Bilal Başkan inşallah Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakırsınız" sözlerine, "Onlar benim bildiğim işler değil" ifadeleriyle yanıt verdi.

Bilal Erdoğan Amedspor taraftarına “Galatasaray’ı yenin” dedi - Resim : 5

GALATASARAY – AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Galatasaray - Amedspor maçı, Süper Lig’in 11. haftasında 8 Kasım Pazar günü RAMS Park’ta oynanacak.

Bilal Erdoğan Amedspor taraftarına “Galatasaray’ı yenin” dedi - Resim : 6

FENERBAHÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Bilal Erdoğan, geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe Başkanlığı’na aday olmayacağını açıklayarak "Söz konusu bile değil, hiç işim olmaz. Ben tabii ki Fenerbahçeliyim ayrı mesele. Yıllardır şampiyon olamamaya üzülüyoruz ama benim bu işlerle ilgim, alakam yok. Şu anda benim öyle bir gündemim kesinlikle yok. İlerleyen dönemlerde de hiç ihtimal vermiyorum doğrusu. Benim Fenerbahçe yöneticiliğiyle ilgili gündemim yok." ifadelerine yer vermişti.