Eskişehir'de 12 Mart tarihinde iddiaya göre özel mülk olan boş araziye kamyonetle çöp döken 4 şahsı uyaran 60 yaşındaki Orhangazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erdemir, maruz kaldığı küfürlerin ardından darp edilmişti.
Darp edildikten Erdemir'e destek de yağmıştı ama şimdi kendi iddiasına göre yine aynı cenderenin içinde. Çünkü aynı kişiler olaydan iki gün sonra yine boş araziye çöp döktü.
'BEN BU OLAYIN ÜZERİNE GİDECEĞİM'
Muhtar Erdemir, bu kişilerin peşini bırakmayacağını belirterek "Onlarla biz mahkemelik olduk, karakolda ifadelerini falan aldılar. Yine sağ olsun duyarlı vatandaşlarımız telefonlarıyla kaydetmişler. Geçen sefer döktükleri aynı yerin bir kilometre üst tarafına yine iki araba çöp dökmüşler. Hayret ediyorum, hiç kimseden de çekinmiyorlar. Buradan tüm zabıtalara ve polislere seslenerek tekrar şikâyetçi oluyorum; lütfen ilgilensinler ve gereğini yapsınlar. Burası yolgeçen hanı değil, Orhangazi mahallemiz oksijeni en bol olan mahalle ve Eskişehir'in en çok kullandığı mahallelerden bir tanesi. Ben bunların üzerine gitmeye devam edeceğim. Darp olayı olduktan sonra ertesi gün aynı saatlerde tekrar yaşanıyor bu olay, saat 1 gibi ve kamera kayıtları da var. Aynı plaka, aynı şahıslar. 4 kişi gidip yine moloz döküyorlar. Neyden cesaret aldıklarını hiç anlamıyorum" dedi.
Caniler boyunlarına taş bağlayıp suya atmışGündem