Efeler Ligi play-off 3/4 etabı ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Medicana, Arkas Spor'u 3-1 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadele, sarı-lacivertli ekibin etkili performansıyla dikkat çekti.

Karşılaşmanın hakemliğini Sadettin Deneri ve Yasin Çalışkan yaptı. İlk iki seti 25-21 ve 25-19’luk skorlarla kazanan Fenerbahçe Medicana, üçüncü sette 20-25 geriye düşse de, son sette 25-23’lük üstünlükle maçı bitirmeyi başardı. Toplam 105 dakika süren mücadelede, taraftarlar büyük bir heyecan yaşadı.

Fenerbahçe Medicana sahaya Drzyzga, Ngapeth, Hakkı Çapkınoğlu, Kaan Gürbüz, Yiğit Gülmezoğlu ve Jendryk ilk altısıyla çıktı. Yedeklerde ise Burak Güngör, Caner Dengin, Luburic, Mert Cuci ve Caner Pekşen görev aldı.

Arkas Spor cephesinde ise Burutay Subaşı, Burakhan Tosun, Grozer, Gökçen Yüksel, Ertuğrul Metin ve Ulaş Topbaşlı ilk altıda yer aldı. Yedek oyuncular olarak Zenger, Atilla Öztire, Can Koç ve Melih Sıratça süre aldı.

Seride avantajı eline geçiren Fenerbahçe Medicana, bir sonraki maç için moral depolarken, Arkas Spor seriyi eşitlemek için sahaya çıkacak.

Salon: Burhan Felek Vestel

Hakemler: Sadettin Deneri, Yasin Çalışkan

Fenerbahçe Medicana: Drzyzga, Ngapeth, Hakkı Çapkınoğlu, Kaan Gürbüz, Yiğit Gülmezoğlu, Jendryk (Burak Güngör, Caner Dengin, Luburic, Mert Cuci, Caner Pekşen)

Arkas Spor: Burutay Subaşı, Burakhan Tosun, Grozer, Gökçen Yüksel, Ertuğrul Metin, Ulaş Topbaşlı (Zenger, Atilla Öztire, Can Koç, Melih Sıratça)

Setler: 25-21, 25-19, 20-25, 25-23

Süre: 105 dakika (24, 25, 27, 29)