Curaçao Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük yapan Cor Pot, teknik direktör Dick Advocaat ile ilgili samimi değerlendirmelerde bulundu.
Tecrübeli çalıştırıcının kararlarını öngörmenin her zaman zor olduğunu söyleyen Pot, Beşiktaş'ın geçmişte Advocaat için kapıyı çaldığını öne sürdü.
Pot yaptığı açıklamada, "Dick Advocaat'ın ne yapacağını asla bilemezsiniz; belki Beşiktaş yeniden kapıyı çalar. Daha önce gelmişlerdi ama son anda Solskjaer geldi. Kim bilir, belki yine dönerler" ifadelerini kullandı.
ADVOCAAT VE CURAÇAO'NUN YÜKSELİŞİ
Kariyerinde önemli kulüpleri çalıştıran Advocaat, Türkiye’de 2016/17 sezonunda Fenerbahçe’nin başında görev yapmıştı. Son olarak, 150 bin nüfuslu Curaçao’yu Dünya Kupası’na taşıyarak adeta bir mucizeye imza attı. Bu başarı, ada futbolunda büyük bir heyecan yaratmıştı.
Cor Pot, Advocaat’ın futbol bilgisine ve cesur kararlarına vurgu yaparken, onunla çalışmanın her zaman sürprizlere açık olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin eski hocası tarih yazdı: Dünya Kupası'na götürdüğü ülkenin nüfusu Beyoğlu'dan bile azFutbol