Dünyanın en zenginlerinden Jeff Bezos evleniyor... Yüzyılın düğünü için büyük hazırlık
217 milyar doları bulan servetiyle dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Jeff Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile yakında evlenecek. Ünlülerin akın edeceği görkemli törenle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı

Dünyanın en zengin isimlerinden Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, uzun süredir birlikte olduğu Lauren Sanchez ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

İki yıl önce nişanlanan çiftin yatta düzenlediği nişan törenine Bill Gates, Leonardo DiCaprio ve Kris Jenner gibi ünlüler katılmıştı.

Bezos sevgilisine 2,5 milyon dolar değerinde dev bir nişan yüzüğü takmıştı.

Bezos-Sanchez çiftinin, aralık ayında lüks kayak merkezi Aspen’de görkemli bir kış düğünüyle evleneceği iddia edilmişti.
Çifte yakın bir kaynak ise düğünün yaz aylarında olacağını ifade etti.

Kaynaklar, Lauren Sanchez’in gelinliğini Oscar de la Renta’dan aldığını aktardı.

Avrupa’da düzenlenmesi planlanan düğün için davetli listesinin belirlendiği de belirtiliyor.

Eski bir televizyon sunucusu olan Sanchez, evlendikten sonra Bezos soyadını kullanacağını açıklamıştı.

Jeff Bezos da sevgilisi için “Lauren tanıdığım en cömert, büyük kalpli insan. Tek bir doğum gününü kaçırmaz. Birlikte çok eğleniyoruz” demişti.

61 yaşındaki Bezos, 2019’da 25 yıllık yazar eşi ve dört çocuğunun annesi MacKenzie Scott’tan boşanmıştı.
O dönemde Bezos’un, evli olan Sanchez’le ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı.

Forbes’a göre Jeff Bezos’un serveti 217 milyar doları buluyor.

Çiftin merakla beklenen düğününün son yılların en pahalı ve görkemli düğünü olacağına kesin gözüyle bakılıyor.