Ünlü şarkıcının milyarlarca dolarlık gayrimenkul imparatorluğuna bir daire daha eklendi
Ünlü İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, 70 milyon sterlin (3.8 milyar TL) değerindeki gayrimenkul portföyüne New York'ta 9 milyon sterline satın aldığı yeni binayı da ekledi.
"Shape of You" ve "Thinkin' out Loud" gibi hit şarkılarıyla tanınan ünlü İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, Brooklyn'in kalbinde yaklaşık 9 milyon sterline (488 milyon TL) yeni bir daire satın aldı.
Böylece arkadaşı Kendrick Lamar'a da komşu olan Sheeran, vergi indirimine sahip olmak için evi eşi Cherry Seaborn ile bu işler için kurduğu şirket üzerinden satın aldı.
315 metrekare olduğu belirtilen daire için Sheeran'ın herhangi bir kredi ya da ipotek kullanmadığı belirtildi.
Ed ve Cherry, bu daireyi satın almadan önce yine aynı komplekteki başka bir daireye ayda 25 bin sterlin ödüyordu.
Kompleks içinde iki spor salonu, elektrikli araçlar için şarj istasyonları olan bir garaj ve 24 saat açık lobi gibi lüks olanaklar mevcut.
Kişisel serveti 300 milyon sterlin olan yıldızın Londra'da en az 27 mülkü olduğu biliniyor. Covent Garden, Holland Park, Whitechapel, Battersea gibi bölgelerde çok sayıda daireye sahip olan yıldız, İtalya'da da bir villaya sahip.