2004 Miss Turkey 2. güzeli Fatoş Seğmen, kızı Alya’nın hayatını kaybettiğini açıkladı. 31 Ağustos 2025'te eşi iş insanı Bülent Erdoğan’ı kaybeden Seğmen, bu kez kızı Alya'yı kaybetmenin acısıyla sarsıldı.

Yaşadığı acıyı paylaştığı duygusal bir mesajla dile getiren Fatoş Seğmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Canım kızım, sen bana annelik duygusunun hayatımdaki en güzel duygu olduğunu öğrettin. Mekanın cennet olsun. Seni çok ama çok seviyorum, her zaman kalbimde yaşayacaksın meleğim..."

Eski Türkiye güzeli minik kızını kaybetti. Geçen yıl da eşini kaybetmişti - Resim : 1

CENAZE İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Fatoş Seğmen, kızı Alya Erdoğan'ın cenaze törenine ilişkin de bilgi verdi.

Cenazeye ilişkin yapılan açıklamada, "Merhum Bülent Erdoğan ve eşi Fatoş Erdoğan’ın biricik kızları Alya Erdoğan Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumenin cenazesi, yarın (17 Ekim) öğle namazına müteakip Narlıdere Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Narlıdere Yukarı Mezarlığı’nda defnedilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Eski Türkiye güzeli minik kızını kaybetti. Geçen yıl da eşini kaybetmişti - Resim : 2

1 YIL İÇİNDE İKİNCİ ACI

44 yaşındaki Fatoş Seğmen’in eşi ve kızının babası olan iş insanı Bülent Erdoğan, 31 Ağustos 2025 tarihinde hayatını kaybetmişti. Seğmen, eşinin vefatının üzerinden henüz bir yıl geçmişken kızını da kaybederek büyük bir acı yaşadı.

FATOŞ SEĞMEN KİMDİR?

31 Mayıs 1982'de İzmir'de dünyaya gelen Fatoş Seğmen, İzmir Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim aldı. Seğmen, 2000 yılında Bakü'de "Best Model of the World" yarışmasında birinci oldu. 2004 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nda da ikinci seçilerek Türkiye'yi 2004 Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil eden Seğmen, kariyerine modellik, sunuculuk ve oyunculuk yaparak devam etti.