Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay, Fatih Terim’in yeni adresini açıkladı.

72 yaşındaki deneyimli teknik adam Fatih Terim, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab’ı çalıştıran Terim’in yeni durağı Avrupa olabilir. Üstelik bu kez bir kulüp değil, bir milli takım.

Eski sarı kırmızılı yönetici Cem Kınay, Radyospor’a yaptığı açıklamada Terim-Çekya birlikteliği için şunları söyledi:

"Çekler Fatih Hoca'yı çok severler. Avrupa Şampiyonası'nda onlara acı bir hatıra bırakmıştı. Çekya'nın yeni millî takım sorumlusu Nedved, Al-Shabab takımında CEO olarak Fatih Hoca'nın yanındaydı. Nedved, Fatih Terim'in Çekya Milli Takımı Teknik Direktörü olmasını çok istiyor. Yeni teknik direktör çok büyük ihtimal Fatih Terim olacak."

ÇEKYA HOCASI GÖREVİNDEN ALINDI

İddiaları güçlendiren bir gelişme de Çekya cephesinden geldi. Çekya Futbol Federasyonu, teknik direktör Ivan Hasek ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Bu kararın ardından gözler yeni isme çevrildi. Terim’in ismi ise artık kulislerde fısıltıyla değil, yüksek sesle konuşuluyor.

Terim’in Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı’nın başında olduğu EURO 2008’de, Türkiye Çekya’yı geriden gelip 3-2 mağlup etmişti.