Fransa Ligue 1 temsilcisi Marsilya’dan ayrılması beklenen Adrien Rabiot’nun adı Galatasaray ile anılmaya başladı.
Marsilya ile Rennes arasında oynanan maçın ardından soyunma odasında Rowe ile kavga eden Rabiot’nun davranışı kabul edilmez olarak değerlendirilmişti.
Oyuncunu takımdan gönderilmesi planlanırken, bu gelişme sonrası Rabiot’ya Türkiye’den de gelen tekliflerin olduğu öne sürüldü.
L’Equipe’nin haberine göre Fransız milli oyuncu için başta Galatasaray olmak üzere Aston Villa, Inter ve West Ham United talip oldu.

Rabiot’nun yaşanan gerilim sonrası özür dilemesi ve bu özrü teknik direktör Roberto De Zerbi’nin ofisinde tekrarlamasıyla takımda kalma olasılığının da belirdiğinin altı çizildi.
Marsilya’da mutlu olduğunu dile getiren oyuncunun eylül ayında takımdan ayrılmasının da sürpriz olmadığı belirtiliyor.
Transferde topun Fransız 8 numarada olduğu kaydedilirken, oyuncunun takımdan ayrılması durumunda Şampiyonlar Ligi’ne giden bir kulüpte oynamak istediği öğrenildi.
Adrien Rabiot’nun olası transferinde ise favori Aston Villa olarak gösteriliyor.
Galatasaray, Kayseri zaferiyle ilkleri yaşadıFutbol