Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Galatasaray, karşılaşmanın ardından resmi sosyal medya hesaplarından rakibine ve eski futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na yönelik paylaşımlarda bulundu.
Sarı-kırmızılı kulüp, İngilizce yayın yapan resmi X hesabından yaptığı paylaşımlarda Fenerbahçe'nin sergilediği oyunu ve derbi mücadelesinde yaşanan saha içi gerginlikleri hedef aldı.
- No intention to play football (because they can't 😭) - Lucky the score ended only in 2-1 😭 - Only trying to create chaos (the little guy thinks he's him 😭) - Most sore losers of all time 😭 Every year it's a different desperate spectacle at Ali Sami Yen, but the same old result. Galatasaray move on 🫰
— Galatasaray EN (@Galatasaray) October 26, 2026
İNGİLİZCE HESAPTAN YAPILAN PAYLAŞIMDA MAÇTAKİ GERGİNLİK HEDEF ALINDI
Galatasaray'ın uluslararası sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda maddeler halinde ifadelere yer verildi.
Paylaşımda; "Futbol oynamak gibi bir niyetleri yok (çünkü yapamıyorlar)", "Skorun sadece 2-1 bitmesine şanslıyız", "Sadece kaos yaratmaya çalışıyorlar (ufaklık kendini bir şey sanıyor)" ve "Tarihin en ağlak kaybedenleri" cümleleri aktarıldı. Sarı-kırmızılı kulüp bu paylaşımını, "Her yıl Ali Sami Yen'de farklı bir umutsuz şov, ama her zamanki aynı sonuç. Galatasaray yoluna devam ediyor." ifadeleriyle noktaladı.
Kutlamadan olmaz. 🙃 https://t.co/HOyDnty8Gj
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) October 26, 2026
Sarı-kırmızılı kulüp, paylaşımlarının devamında Fenerbahçe'de oynayan ve bir dönem kendi formasını giymiş olan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef aldı.
Kulübün İngilizce hesabından yapılan paylaşımda, "Roland Sallai'yi lafla bile sindiremiyor" ifadesi kullanıldı.

BOYNU BÜKÜKLER GÖNDERMESİ
Galatasaray ayrıca Türkçe hesabından Küçük Emrah'ın "Boynu Bükükler" şarkısı eşliğinde Harry Potter şapkası görseli paylaştı.
Bu paylaşımda, Fenerbahçe Kulübünün sosyal medya hesaplarından Kerem Aktürkoğlu'nun doğum gününü kutlamamış olmasına göndermede bulunuldu.