Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, orta sahaya ağırlık verdi. Ayrıca sarı kırmızılılara menajerler tarafından da bir öneri geldiği iddiaları gündeme geldi.
Ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 2-0 yenilerek Süper Kupa’yı kaybeden ve İstanbul’a getirdiği Can Armando Güner transferini bitiremeyen Galatasaray yönetimi, taraftardan gelen istifa seslerini transferlerle dindirmek istiyor.
Transfer piyasasında aktif bir biçimde çalışan Galatasaray’ın ilgilendiği oyunculardan haber geldi.
Galatasaray’ın bir süredir ilgilendiği orta saha Fabian Ruiz, PSG ile 2029’a kadar sözleşme uzatma hususunda anlaşma sağladı.
YOUSSOUF FOFANA VE OMAR MARMOUSH İDDİASI
Sarı kırmızılılar, Milan'ın orta saha oyuncusu Youssouf Fofana’yı da yoklarken oyuncun Galatasaray’a sıcak baktığı belirtiliyor.

Öte yandan Gardi’nin Galatasaray’a Manchester City’den golcü Omar Marmoush’u önerdiği bilgisi gündeme gelirken, Cimbom’un Inter’in orta sahası Davide Frattesi’yi yeniden yoklayacağı söyleniyor.

Di Marzio’nun haberine göre ise Fenerbahçe’nin gündeminde üst sıralarda bulunan Ademola Lookman için Galatasaray’ın da yoğun çaba sarf ettiği ve sarı kırmızılılardan bir yöneticinin, transfer görüşmesi için İtalya’ya gittiği iddia edildi.
Fabian Ruiz'e üçlü markajFutbol
Osimhen'in hemşehrisi Galatasaray'da: İlk transferi açıkladılarFutbol