Serie A ekiplerinden Como'nun formasını giyen İspanyol futbolcu Sergi Roberto, takımı ve transfer gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz sezon Barcelona’dan Como’ya transfer olan deneyimli isim, kulübün kısa sürede gösterdiği gelişime dikkat çekti.
Sergi Roberto, İtalyan ekibinde geçirdiği ilk yılın ardından, “Como geldiğim günden bu yana büyük bir değişim geçirdi. İlk hedefimiz ligde kalmaktı. Ancak devre arasında önemli isimler kadroya katıldı. Yaz transfer döneminde de bu hamleler devam edecek. Artık hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Birkaç yıl içinde Barcelona ile karşılaşmak inanılmaz olurdu” ifadelerini kullandı.
MORATA İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Galatasaray'dan Como'ya transferi gündemde olan Alvaro Morata hakkında da konuşan Roberto, eski takım arkadaşına tam destek verdi.
İspanyol yıldız, “Morata ile genç milli takımlarda uzun süre birlikte oynadım. Buraya gelecek olması beni çok mutlu etti. Como'da gerçek bir aile ortamı var. Alvaro’nun burada mutlu olacağından hiç şüphem yok. Harika bir oyuncu ve bize çok şey katacaktır” dedi.
Como, Alvaro Morata'nın transferi için hem oyuncuyla hem de Milan ile anlaşma sağladı.
Galatasaray ile yapılan görüşmelerde de sona gelindi, tecrübeli golcünün kısa süre içinde İtalyan ekibine katılması bekleniyor.
Galatasaray'da Morata gelişmesi: Değerlendirmeye alındıFutbol