Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Marsilya'nın yıldızı Mason Greenwood, Suudi Arabistan kulüplerinin önüne koyduğu servet değerindeki teklifleri reddederken, 24 yaşındaki İngiliz forvet için Fenerbahçe transfer yarışında öne geçti.
Kasasını doldurmak isteyen Fransız ekibi, bu yaz oyuncu satışına yönelmek zorunda kaldı. Stephane Richard ve Gregory Lorenzi öncülüğündeki yeni proje hayata geçemeden kulüp ekonomik krizle karşı karşıya kaldı.
Bütçeyi rahatlatma planları kapsamında satılması gündeme gelen ilk isim ise Greenwood oldu.
SUUDİ ARABİSTAN TEKLİFİNE SOĞUK
Gazeteci Sacha Tavolieri'nin aktardığına göre Greenwood, Al-Ahli, Al-Qadsiah ve Al-Diriyah'tan gelen yüklü finansal teklifleri kabul etmedi.
Piyasa değeri yüksek olan İngiliz oyuncu, Suudi Arabistan'dan gelen büyük kontratlara henüz sıcak yaklaşmıyor.
Çöldeki kulüplerin ısrarı sürse de oyuncunun gözü farklı bir adreste. Tavolieri'nin haberine göre Fenerbahçe bu transferin gerçekleşeceğine inanıyor ve sarı lacivertliler masada ciddi mesafe aldı.
Tablo, Greenwood'un Suudi Arabistan yerine Türkiye'ye daha yakın olduğunu gösteriyor.
BEKLENEN BONSERVİS: 55 MİLYON EURO
Marsilya, eski Manchester United futbolcusu için yaklaşık 55 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep ediyor.
Suudi ekipleri transferden tümüyle vazgeçmiş değil. Ancak Fenerbahçe'nin ısrarı yarışı şu an İstanbul ekibinin lehine çeviriyor.
Tüm bu gelişmeler, Greenwood'un önümüzdeki sezon Marsilya forması giyme ihtimalini iyice azaltıyor.
Gözler artık Fransız kulübünün taleplerini hangi takımın karşılayacağına çevrildi.
Fenerbahçe'ye Greenwood transferinde red cevabı!Futbol
Mason Greenwood ile anlaşan Fenerbahçe, Marsilya ile masada: Transferde 3 rakip varFutbol