İtalya Serie A devi Milan’ın yöneticisi Zlatan Ibrahimovic, Juventus-Milan maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ibrahimovic, Milan’ın ilendiği ve transfere sıcak baktığı söylenen Manchester City’nin 34 yaşındaki savunmacısı Kyle Walker hakkında da konuştu.

DAZN’a demeç veren İbra, şunları söyledi:

“Herkes Walker'ın harika bir oyuncu olduğunu biliyor, City'de harika işler yaptı. Piyasada onun gibi biri olduğunda çok fazla ilgi oluyor. Bu bizim vizyonumuza aykırı değil çünkü o güçlü, lider ve soyunma odasında hakimiyeti var. Şimdi bunun mümkün olup olmadığını kontrol ediyoruz.”

İbrahimovic, gözünü City'nin yıldızına dikti - Resim : 1

MILAN’A YEŞİL IŞIK

Geçtiğimiz gün İtalyan basınında çıkan haberlerde, Walker’ın Milan’a transfer olmaya sıcak baktığı belirtilmişti.

Manchester City ile olan sözleşmesi bir buçuk yıl sonra sona erecek olan yıldız futbolcu, kariyerindeki son büyük sözleşmeyi yapmaya hazırlandığı kaydedilmişti.