Ara transfer döneminin başlamasıyla gözlerin çevrildiği Galatasaray’da takım eklenecek isimlerin dışında, gönderilecek oyuncular da merak ediliyor.

Transfer pazarında, takımdan gönderilmesi beklenen isimlerin başında Hakim Ziyech geliyor.

Faslı yıldızın adı daha önce Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile anıldı ama sonrasında herhangi bir gelişme yaşanmadı.

İtalyan basını duyurdu: Napoli, Kvaratskhelia yerine Hakim Ziyech'i alacak - Resim : 1

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan ve oynadığı sınırlı sürelerde de istenileni veremeyen Ziyech’in, teknik direktör Okan Buruk ile de sorun yaşadığı biliniyor.

Ziyech, Buruk için “şimdiye kadar çalıştığım en kötü antrenör” demişti. Yıldız oyuncu bir süredir kadroya alınmıyor.

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport’un haberine göre, Gürcü yıldız Khvicha Kvaratskhelia ile yollarını ayırmaya hazırlanan Napoli’nin, yerine Hakim Ziyech’i düşündüğü belirtildi.

İtalyan basını duyurdu: Napoli, Kvaratskhelia yerine Hakim Ziyech'i alacak - Resim : 2
Khvicha Kvaratskhelia

31 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile sözleşmesi haziran ayında bitiyor. Fas medyası, Ziyech’in 3.5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini talep ettiğini ancak sarı-kırmızılı yönetimin 1 milyon euro önerdiğini yazmıştı.

Bu sezon Galatasaray ile tüm kulvarlarda 11 maça çıkan Ziyech, 1 asist yaptı.