Manchester City’de geçen on yılın ardından futbol dünyası sarsıcı bir gelişmeye sahne oluyor. Orta sahanın beyni, Kevin De Bruyne, Serie A’da yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Belçikalı yıldız, Napoli ile tüm şartlarda anlaştı ve resmi sürecin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.
33 yaşındaki deneyimli futbolcu, Napoli ile iki yıllık bir sözleşmeye imza atacak. Sözleşmede ayrıca üçüncü yıl için opsiyon da yer alacak.
Anlaşmaya göre De Bruyne, yılda yaklaşık 5.5 milyon euro kazanacak ve bunun yanı sıra 10 milyon euro da imza bonusu alacak.
SAĞLIK KONTROLLERİ 2 HAZİRAN'DA
Napoli, transferi mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırmak istiyor. Sağlık kontrollerinin 2 Haziran Pazartesi günü yapılması planlanıyor.
Ancak, De Bruyne’ün Belçika Milli Takımı’yla olan görevleri nedeniyle bu tarih değişebilir. Kulüp, uluslararası tatil başlamadan önce işlemleri tamamlamayı hedefliyor ve sürpriz bir başka kulübün devreye girmesinden kaçınmak istiyor.

İMAJ HAKLARI SON DETAY
Transferde son aşamaya gelinirken, geriye sadece oyuncunun imaj haklarına dair detayların netleştirilmesi kaldı. Bu konunun da hafta sonuna kadar çözüme kavuşması ve resmi duyurunun yapılması bekleniyor.
De Bruyne, İngiltere’de kazandığı dört Premier Lig şampiyonluğu, sayısız asist ve taraftarların kalbinde kazandığı özel yer ile futbol tarihine adını çoktan yazdırdı.
Liverpool’dan Jeremie Frimpong ile 35 milyon Euro'ya 5 yıllık anlaşmaFutbol