Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian, avukat olma hayaline kısa bir mola verme kararı aldı. Kardashian'ın geçen yıl başarısız olduğu baro sınavının ardından eğitimine bir süre ara verme kararı aldığı iddia edildi.

Magazin sitesi TMZ'in aktardığına göre Kardashian, şubat ayında düzenlenen baro sınavına girmedi, temmuz ayında yapılacak sınava girmeyi de planlamıyor.

İddiaya göre ünlü isim, bir sonraki denemesini 2027 yılında yapacak.

Kardashian cephesinden konuyla ilgili henüz açıklama yapılmadı.

'ÖZGÜVENİM YERLE BİR OLDU'

45 yaşındaki televizyon yıldızı baro sınavına şimdiye kadar yalnızca bir kez girdi. Geçen kasım ayında sınavdan kaldığını Instagram hesabından hayranlarıyla paylaşan Kardashian "Henüz avukat değilim, sadece televizyonda çok iyi giyinen birini oynuyorum" demişti.

Daha sonra Time dergisine röportaj veren Kardashian, başarısızlığın kendisini derinden sarstığını itiraf ederek "Sonuçları aldığımda kendimi hiç iyi hissetmedim. Bir süreliğine özgüvenimi yitirdim ve çok rahatsız hissettim" diye konuşmuştu.

Hukuk eğitimi yolculuğunun altıncı yılında olan Kardashian, "The Kardashians" programında yaşadığı sorunları anlatmış, sınav stresi nedeniyle zihinsel çöküş yaşadığını belirtmişti.

Kardashian aşırı ders çalışmaktan belini sakatladığını ve yürümekte bile zorlandığını iddia etmişti.