Kobra Murat lakabıyla bilinen şarkıcı Murat Divandiler, İstanbul Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’nda görüntülendi. Divandiler, adliyeye geliş nedeni hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“İMZA ATMAYA GELDİK”

Bir ihale süreci kapsamında ev satın aldıklarını belirten Kobra Murat, ödeme ve imza işlemleri için adliyeye geldiğini ifade etti. Divandiler, “İhale ile bir ev aldık. Parasını yatırmaya ve imza atmaya geldik” dedi.

Satın alınan evle ilgili süreci de anlatan Divandiler, evin yanında bulunan bir arsa nedeniyle taraflar arasında anlaşmazlık yaşandığını, bu nedenle taşınmazın satışa çıkarıldığını söyledi. Açık artırmaya katıldıklarını belirten Kobra Murat, “Biz de açık artırmaya girdik ve aldık. Şimdi parasını yatırmaya gidiyoruz” diye konuştu.

Açıklamasının ardından gazetecilere selam gönderen Kobra Murat, adliyeden ayrıldı.