Olay, dün gece Örnek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre motosikletiyle seyir halinde olan bir genç, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir grubun hedefi oldu. Yolunu kesen gençler tartışmaya başladı.
Saldırganlardan biri, hakaretler ederek gence tekme ve yumrukla saldırdı. Şüpheli, “seni gasp ediyorum, motorun anahtarını alın” diyerek yanındakilere talimat verdi. Motorun anahtarını alan grup, olay yerinden uzaklaştıktan kısa süre sonra geri dönerek genci yeniden darp etti.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis gelmeden ara sokaklara kaçan şüpheliler kayıplara karıştı. Saldırı anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.
Bakımevinde skandal görüntüler! 3 görevli serbest bırakıldıGündem