Dolar 42,49
Euro 49,53
G. Altın 5.746,32
Btc 92.287
Dolar 42,49
Euro 49,53
G. Altın 5.746,32
Btc 92.287

Memurlardan bakanlık önünde eylem: Dileklerini ağaca bağladılar

Devlet Memurları Konfederasyonu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde düzenlediği eylemde memurlar, taleplerini yazdıkları notları astıkları ağacı "dilek ağacı"na çevirdi.

Memurlardan bakanlık önünde eylem: Dileklerini ağaca bağladılar - Resim: 1

Devlet Memurları Konfederasyonu tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde eylem düzenlendi. Eylemde bakanlık önündeki bir ağaca taleplerini dile getirdikleri notlar asan memurlar, ağacı adeta "dilek ağacı"na çevirdi.

1 6
Memurlardan bakanlık önünde eylem: Dileklerini ağaca bağladılar - Resim: 2

Eylemde konuşan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Genel Başkanı Ümit Demirel, memurun ve emeklinin alacağı ücretlerin yoksulluk sınırı üzerinde olması gerektiğini söyledi.

2 6
Memurlardan bakanlık önünde eylem: Dileklerini ağaca bağladılar - Resim: 3

Haklarından, umutlarından ve çocukların geleceğinden vazgeçmediklerini ifade eden Demirel, şöyle konuştu:

3 6
Memurlardan bakanlık önünde eylem: Dileklerini ağaca bağladılar - Resim: 4

- "Emeğimizin karşılığını almak, insanca yaşamak, çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir geleceğe sahip olması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Haklı taleplerimizin karşılanması için kararlılıkla, dayanışma içinde, el ele yürümeye devam edeceğiz.

4 6
Memurlardan bakanlık önünde eylem: Dileklerini ağaca bağladılar - Resim: 5

Devlet Memurları Konfederasyonu olarak milletimizin çok eski bir geleneğini devam ettiriyoruz. Çalışma Bakanlığı önünde bulunan ağacımızı ‘memurun ve emeklinin dilek ağacı' olarak belirledik. Dün dumanla bildirdiğimiz dilek ve taleplerimizi, bugün sesimizin duyulması amacıyla dilek ağacına asıyoruz."

5 6
Memurlardan bakanlık önünde eylem: Dileklerini ağaca bağladılar - Resim: 6
6 6
Haberler
Kurumsal
İçerikler
Sosyal Medya
© 2024 Nefes Gazetesi. Tüm hakları saklıdır.
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro