MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yurt dışında bulunan Sedat Peker’in Türkiye’ye dönüşüne ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Özdemir, bir X kullanıcısının Peker’in Türkiye’ye dönmesi yönündeki temennisini içeren paylaşımını alıntılayarak Peker hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"ÜLKÜDAŞIMIZDIR"

Özdemir, paylaşımında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin daha önce Peker için kullandığı “Ülküdaşımızdır” ifadesine atıfta bulundu.

Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Genel Başkanımızın her defasında 'Ülküdaşımızdır' dediği, değerli bir dava ve gönül adamıdır. Allah izin verirse yakında kendisi ve ailesi de vatanımıza kavuşacaktır.”

Özdemir’in yanıt verdiği paylaşımda ise Peker’in Türkiye’ye dönmesi yönünde temenni dile getirildi.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Benim yürekten en büyük dileğim, Sayın Reis Sedat Peker Ağabeyimizin vatanına kavuşması, hasretinin sona ermesi. İnşallah barışın, kardeşliğin ve huzurun güçlendiği bu günlerde Reisimizin de memleketine dönüş yolu açılır. Rabbim bu hasreti bitirsin.”