İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu sosyal medya hesabından İran'a ilişkin paylaşım yaptı.

Netanyahu paylaşımında, "İsrail Başbakanı olduğum sürece İran'ın nükleer silahı olmayacak. Başkan Trump ile bu konuda tam bir anlaşma içindeyiz" dedi.

Amerikan basını ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'la anlaşmakla ilgili sözlerinden dolayı Netanyahu'nun şaşkına uğradığını belirtmişti.

Netanyahu "30 yıldan fazla süredir İran'ın nükleer programına karşı uluslararası mücadelenin ön saflarında yer alıyorum. Bu mücadele olmasaydı İran çoktan İsrail'i yok etmek için atom bombalarına sahip olurdu" ifadelerini kullandı.

"İran, Yahudi devletini yok etmeye çalışıyor ve ben hayatımı, bunu yapmalarını engellemeye adadım" diye iddia eden Netanyahu "İsrail Başbakanı olduğum sürece bu, olmayacak" diye ekledi.