Ziraat Türkiye Kupası’nı 10’uncu kez müzesine taşıyan Trabzonspor’da forma giyen Christ Inao Oulai’nin sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.
Fildişi Sahilli futbolcu, havaalanında yaşadığı tahmin edilen bir problem sonrası Instagram hesabından "You Turks are racists" ("Siz Türkler ırkçısınız") ifadelerinin yer aldığı bir hikâye paylaştı.
HAVAALANINDA İLETİŞİM SORUNU YAŞANDI
61saat’in haberine göre Christ Oulai, İngilizce bilmemesi nedeniyle hava limanında görevli polislerle sağlıklı iletişim kuramadı. Bu durum kısa süreli bir gerginliğe yol açtı.

Dil probleminin çözülmesi ve yaşanan yanlış anlaşılmanın giderilmesinin ardından Fildişi Sahilli oyuncu, söz konusu paylaşımlarını kaldırdı.
PAYLAŞIMLAR KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU
Oulai’nin hikâyeleri sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Paylaşımlara futbolseverlerden tepki gelirken, konu Trabzonspor camiasında da gündem oldu.
Paylaşımlarını silen genç oyuncu, yeni paylaşımında ise "Hesaptaki ben değildim. Hesabım çalınmıştı. Havalimanında değilim, oteldeyim" ifadelerini kullandı.

Fatih Tekke'den kupa zaferi sonrası açıklama: "Aksi olsaydı çok üzülürdüm"Futbol