Karadağ'ın Budva şehrinde tatil yapan 19 yaşındaki Tijana Radonjic, 50 metre yüksekten paraşütle Adriyatik Denizi'ne atladı.

Normalde Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde yaşayan Tijana, havadayken panik atak geçirdi. Yanlardaki kayışlardan destek alarak kendini yukarı çekmeye çalışan genç kadın, sonrasında panikle emniyet kemerini çözdü.

Vücut kamerasından yansıyan görüntülerde kadının başa aşağı devrildiği görüldü. O sırada plajda olan kişiler Tijana'nın düşüşünden hemen önce "Beni aşağı indirin" diye bağırdığını söyledi.

Panik atak sonu oldu: Havadayken güvenlik kemerini açtı - Resim : 1

Ne var ki genç kadını bulmak için bölgeye gelen acil yardım ekipleri geçen çarşamba günü kadının öldüğünü teyit etti.

Yerel haber kuruluşları, Tijana'nın havada paraşütle yerel bir turist acentesi için reklam filmi çektiğini yazdı. İddiaya göre kadın, reklam karşılığında ücretsiz olarak paraşüte binmeyi kabul etmişti.

Görgü tanıkları kadının "mutlu ve rahat" göründüğünü söylerken Republika gazetesi, Tijana'nın panik atak geçirmiş olabileceğini dile getirdi.

Panik atak sonu oldu: Havadayken güvenlik kemerini açtı - Resim : 2

Başka bir haber kuruluşu kadının intihar etmiş olma ihtimalinin de değerlendirildiğini belirtse de yakınları kadının böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmadıklarını ifade etti.

Paraşütlü dalışı organize eden şirket, Tijana'nın olaydan önce "neşeli ve iyi bir ruh halinde" olduğunu ve herhangi bir yükseklik korkusu belirtisi göstermediğini söyledi.