Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırladı. Siyah beyazlılar, derbiyi 2-1 kazandı.
Gelen bilgilere göre Avrupa'dan bazı önemli kulüplerin scoutları(gözlemci), Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy, Galatasaray'dan ise Barış Alper Yılmaz'ı izlemeye geldi.
A Milli Takım formasını da terleten genç futbolcular Semih Kılıçsoy ve Barış Alper Yılmaz'ın adı bir süredir Avrupa basınında transfer dedikodularına da karışıyor.
İngiliz basınından TBR Fotball'ın haberine göre, Premier Lig'in önemli kulüpleri Newcastle, Nottingham Forest, Aston Villa and West Ham United, hem Semih hem de Barış'ı izlemek için Dolmabahçe'ye gözlemcilerini yolladı.
BARIŞ ALPER'İN KARNESİ
Barış Alper Yılmaz'ın adı geçtiğimiz günlerde Lazio ve Napoli gibi Serie A'nın önemli kulüplerle anılmıştı.
24 yaşındaki oyuncu, Galatasaray formasıyla şu ana kadar 149 maça çıktı. 22 gol attı ve 19 asist yaptı.
Football Talent Scout’tan Jacek Kulig, 2021 yılında Yılmaz’ın potansiyelini 10 üzerinden 8 olarak değerlendirmiş ve onu Tottenham’ın yıldızı Son Heung-min’e benzetmişti.

SEMİH KILIÇSOY'UN KARNESİ
Semih Kılıçsoy'un adı ise Newcastle, Aston Villa, Fulham, Everton ve Nottingham Forest gibi kulüplerle anılmıştı.
19 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş formasıyla 78 maça çıkıp 16 gol ve 9 asist kaydetti.
Football Talent Scout, Kılıçsoy’u hem Sergio Agüero’ya hem de Timo Werner’e benzetiyor.

Beşiktaş'ta Göztepe arifesinde sakatlık şokuFutbol
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde güvenlik endişesi: 30 bin polis görevlendirildiFutbol