Real Madrid, sezonun kader maçlarından birine soyunma odasındaki çatlaklarla giriyor.

İspanyol MARCA gazetesinin aktardığı bilgiye göre başkent ekibinde tam altı oyuncu, teknik direktör Alvaro Arbeloa ile konuşmuyor. Beyaz formalı ekipte gerilim, Barcelona maçına saatler kala tehlikeli bir noktaya taşındı.

KADRODA GRUPLAŞMA VAR

Habere göre sorun yalnızca teknik ekiple oyuncular arasında değil. Futbolcuların kendi içinde de bazı grupların oluştuğu, soyunma odasında belirli isimlerin diğer arkadaşlarıyla sağlıklı bir diyalog kurmadığı öne sürüldü. Beklentilerin çok altında geçen bir sezonun yarattığı hayal kırıklığı, ilişkileri hızla aşındırıyor.

Real Madrid'in büyük bir kupa kaldıramadan sezonu kapatma ihtimali, kulüp üzerindeki baskıyı katlamış durumda. Son haftalardaki performans ise tabloyu daha da ağırlaştırdı.

Real Madrid'de soyunma odası karıştı: 6 futbolcu Arbeloa ile küstü - Resim : 1
Fotoğraf: Reuters

RUDIGER VE CARRERAS KAVGASI

MARCA'nın haberinde, duygusal yorgunluğun artık tüm kadroyu sardığına dikkat çekildi. Sezonun bitimine sayılı haftalar kala Valdebebas tesislerindeki günlük yaşam giderek çekilmez bir hal aldı.

Bu hafta antrenmanda yaşandığı iddia edilen Antonio Rüdiger ile Alvaro Carreras arasındaki gerilim de iç sorunları gün yüzüne çıkardı.

Olayın boyutunu küçültme çabaları olsa da kulüp içindeki tablonun hala sakinleşmediği belirtiliyor.

Real Madrid'de soyunma odası karıştı: 6 futbolcu Arbeloa ile küstü - Resim : 2
Alvaro Carreras | Fotoğraf: Reuters

CAMP NOU'DA KRİTİK 90 DAKIKA

Pazar günü Camp Nou'da oynanacak El Clasico, soyunma odasındaki bu havayı daha da gerebilir.

Barcelona, La Liga şampiyonluğunu büyük ölçüde garantilemek için yalnızca 1 puana ihtiyaç duyuyor.

Katalan ekibinin olası şampiyonluğu, ligi üst üste ikinci kez müzesine taşıması demek. Bu sonuç aynı zamanda Madrid'deki soyunma odası tartışmalarının çok daha sert biçimde gündeme oturmasına yol açacak.