Real Madrid’in genç yıldızı Jude Bellingham, yaklaşık 1.5 yıldır yaşadığı omuz sakatlığına nihayet çözüm arıyor. İngiliz orta saha, uzun süredir ertelediği ameliyatı Kulüpler Dünya Kupası’nın ardından geçireceğini açıkladı.

Sakatlığı nedeniyle zaman zaman omzunu askıya almak zorunda kalan Bellingham, yaşadığı ağrıların artık tahammül edilemez hale geldiğini belirtti:

“Askıyla oynamaktan yoruldum. Ağrılarım dayanılmaz bir seviyeye ulaştı. Terlediğimde kilo kaybım çok fazla oluyor. Artık ameliyat olmam şart. Zaten bir süredir bunu bekliyordum ama sabrım tükendi."

Geçireceği operasyonun ardından Bellingham’ın tam olarak sahalara dönmesi 12 haftayı bulabilir. Bu durum, genç oyuncunun yeni sezonun başındaki La Liga maçlarını kaçırmasına neden olabilir.

Ayrıca, Eylül ayında İngiltere’nin Andorra ve Sırbistan ile oynayacağı Dünya Kupası Eleme karşılaşmalarında da forma giyememe ihtimali bulunuyor. Bellingham’ın yokluğu hem Real Madrid’i hem de İngiltere Milli Takımı’nı yakından ilgilendiriyor.