Fenerbahçe, Napoli forması giyen Belçikalı santrfor Romelu Lukaku'nun transferi için İtalyan kulüple 6 milyon euro ve ek bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulüp ile Napoli arasındaki görüşmeler el sıkışmayla sonuçlandı. Anlaşma, bonservis bedelinin yanı sıra performansa bağlı ek ödemeleri de içeriyor.

Sky Sports İtalya'nın haberine göre, deneyimli forvet, sağlık kontrolünden geçti. Oyuncunun kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

LUKAKU, NAPOLI'DE İKİ SEZON GEÇİRDİ

Belçikalı golcü, İtalyan ekibinde iki sezon forma giydi. 33 yaşındaki oyuncu, bu sürenin ardından takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Transferin tamamlanması durumunda Lukaku, kariyerinde ilk kez Türkiye'de forma giyecek.

Romelu Lukaku Fenerbahçe'ye geliyor: Napoli şartları kabul etti - Resim : 1
Romelu Lukaku

NAPOLI'NİN HEDEFİ GABRIEL JESUS

Lukaku'yu kadrosundan gönderen Napoli, yerine gelecek isim üzerinde çalışıyor. İtalyan ekibinin öncelikli hedefi Gabriel Jesus olarak öne çıkıyor.

Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Lukaku'nun yanı sıra yalnızca Noa Lang'ın satışının yeterli olup olmayacağı henüz netleşmedi. Napoli'nin hücum hattında, kulübün 2025 yazında önemli bir yatırım yaptığı Lorenzo Lucca da yer alıyor.