Sakarya'nın Taraklı ilçesindeki bir prefabrik evde çıkan yangında yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 2 çocuk hayatını kaybetti.
Taraklı ilçesindeki bir tavuk çiftliğinde çalışanların konakladığı prefabrik evde saat 11.00 sıralarında yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

İlk belirlemelere göre tavuk çiftliğinde çalıştıkları öğrenilen ailenin C.K. (4) ve Ç.K. (3) isimli biri kız, biri erkek iki çocuğu hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken, yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.
ACILI BABA: BİR ŞEY YAPIN
Çalıştığı esnada acı haberi alan baba Serdal K., kül olan evine geldi. Ayakta durmakta zorluk çeken acılı babayı jandarma ekipleri teselli etmeye çalıştı. Acılı babanın ekiplere "Allah aşkına bir şey yapın" diyerek feryat ettiği anlar ise yürekleri dağladı.
Baba Serdal K.'nın (38) işte olduğu, anne Deniz K.'nın (35) ise çocukları Çınar K. ve Cansu K. ile evde olduğu öğrenildi. Yangında yüzünden yaralanan annenin tüm çabalarına rağmen çocuklarını kurtaramadığı öğrenildi.
İkitelli'deki kimya deposunda korkutan yangınGünün İçinden