Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş'ta Salih Uçan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
'Değerlendirilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum!' diyen Salih Uçan, "Fenerbahçe maçını mücadele ederek kazandık. Buraya çıkarken mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz ama maç içerisinde o mücadeleyi gösteremiyoruz! Bunun birçok sebebi var. Söylenecek çok şey var ama sezon sonu söylenir. Biz de içeriden bazı şeylere şahit oluyoruz, görüyoruz" ifadelerini kullandı.
"ÜZGÜNÜM FALAN DİYEMİYORUM"
Beşiktaş'ın hala hedefleri olduğunu belirten tecrübeli oyuncu "Daha yol uzun, Avrupa'da devam ediyoruz, Türkiye Kupası var. Ancak sahada mücadele edemeyişin bir açıklaması yok. Üzgünüm falan diyemiyorum, bunun bahanesi yok. Adana Demirspor'u tebrik ederim, bizden çok istediler. Anlam veremiyorum, bu durum camiam adına çok üzücü" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın görüntüsüne tepki yağdı: Yarısı var, yarısı yok!Futbol
Mert Günok takım arkadaşlarını topa tuttu: Utanç vericiFutbol
Maestro, kardeşinin vefatına rağmen Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakmadıFutbol