Fenerbahçe sosyal medya ekibi Rizespor deplasmanının videosunu paylaştı. Dönüş uçağında futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Sadettin Saran, “Fenerbahçe başkanı olmaktan son derece gurur duyuyorum.

Bu takımdaki herkesi çok çok seviyorum” diye konuştu. Başkan Saran’ın Asensio’ya ikinci golündeki klas vuruşu bilerek mi yaptığını sorduğu, İspanyol yıldızın da ‘Evet’ cevabını vermesi eğlenceli anlara sahne oldu.

ÇAĞLAR ÜZDÜ, LEVENT SEVİNDİRDİ

Avrupa Ligi’ndeki kritik Ferencvaros maçı öncesi Çağlar Söyüncü’den kötü haber geldi. Sakatlığı nedeniyle Rize’ye götürülmeyen milli stoper perşembe günü de riske edilmeyecek.

Oosterwolde’nin de cezalı olması sonrası savunmada sıkıntı yaşayan Tedesco’yu Levent Mercan sevindirdi. Fıtık ameliyatı olmasına karar verilen ve en az 2 ay sahalardan uzak kalacak Cenk Tosun’un yerine Avrupa listesine Levent Mercan dahil edildi. UEFA bu sezon uzun süreli sakatlıklarda takımlara değişiklik yapma imkânı tanımıştı.