Trendyol 1. Lig'in 38. ve son haftasında Süper Lig'e çıkan ikinci takım belli oldu. Son haftaya 73 puanla giren iki takımdan Esenler Erokspor sahasında Pendikspor'u konuk etti. Amed Sportif Faaliyetler ise Iğdır FK deplasmanına çıktı.

Amed Sportif Faaliyetler, Iğdır deplasmanından 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Erokspor ise evinde Pendikspor ile 1-1'lik sonuçla yenişemedi.

EROKSPOR PLAY-OFF FİNALİNDE

Bu sonucun ardından 74 puana ulaşan iki takımdan Amedspor ikili averajda Erokspor'un önünde olduğu için direkt olarak Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı. Erokspor ise play-off finalinde mücadele edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AMEDSPOR'A KUTLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trendyol Süper Lig’e yükselen Amed Sportif Faaliyetler'i tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yayımladığı tebrik mesajında, "Önümüzdeki sezon Diyarbakır’ımızı Trendyol Süper Lig’de temsil edecek olan Amedspor’u, tüm Amedspor camiasını ve Diyarbakırlı kardeşlerimi yürekten tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

İŞTE PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Ligi 4. sırada tamamlayan Çorum FK ile 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Ligi 5. bitiren Bodrum FK’nın rakibi ise 6. sırada sezonu tamamlayan Pendikspor olacak.

Eşleşmelerden tur atlayan takım play-off finalinde Esenler Erokspor ile oynayacak.