Oyuncu Seda Bakan’ın sosyal medyada yaptığı beğeni gündem oldu. Hadise ve Tuba Büyüküstün’le olan dostluğu birlikte rol aldıkları dizilerin ardından açılan Bakan, sosyal medya hesabından bir takipçinin yorumu beğenilince hesabının ele geçirildiğini belirtti.

YORUMUN BEĞENİLMESİ OLAY YARATTI
Geçtiğimiz günlerde Seda Bakan'ın Instagram hesabından; "Önce Tuba (Büyüküstün) sonra Hadise. Sıradaki hangi dizi arkadaşınızı kurban olarak seçtiniz?" yorumunu beğenildi.
Beğeninin ardından Seda Bakan, hesabına başka birilerinin girdiğini açıkladı. Ünlü oyuncu; "Bir dönem birlikte iş yapıp güvendiğim kişilerin hâlâ hesabım üzerinden yaptığı oyunlar varmış, ben de hiç konduramayıp, kimsenin günahını almamıştım. İnşallah eli, ayağına dolaşır!" şeklinde bir mesaj yayımladı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Seda Bakan'ın avukatı İsmail Filiz, yaptığı açıklamada; "Müvekkilim Seda Bakan Erel'in Instagram hesabına yasa dışı olarak girilmiş ve kamuoyu nezdinden olumsuz düşüncelere sebebiyet veren beğeni ve yorumlarda bulunulmuştur. Kötü niyetli ve spekülasyona yol açan bu kişi / kişiler hakkında savcılığa suç duyurunda bulunacağımızı kamuoyuna duyururuz" ifadelerine yer verdi.
Müjde Ar'ın gençliğini oynayacak isim belli oldu: Yan yana geldilerKültür - Sanat