Ara transfer yaklaşırken pek çok futbolcuyla adı anılan Trabzonspor’un gündemine gelen son isim Junior Santos. Botafogo forması giyen 30 yaşındaki hücum oyuncusunun maliyeti araştırılıyor.

Makul fiyata bitmesi halinde, kariyerinin son dönemine girmiş olmasına rağmen Santos için girişimde bulunulacak. Kariyeri boyunca sadece Brezilya ve Japonya’da forma giyen Santos bu sezon 50 maça çıktı; 20 gol attı, 4 de asist yaptı.

SAMET AKAYDİN, TRABZON’A

Bu arada stoper, orta saha ve kanat-forvet takviyesi planlayan Trabzonspor’da savunma hattı için gündeme ögelen isimlerden birinin Samet Akaydin olduğu ileri sürüldü.

BARDHI DE GİDİYOR

Öte yandan sezon başı ve devamında pek çok isimle yollarını ayıran bordo-mavililerde son bilet Enis Bardhi’ye.

Hırvat medyasında çıkan haberlere göre Bardhi, bir dönem Trabzon’u çalıştıran Nenad Bjelica’nın başına geçtiği Dinamo Zagreb’e bedelsiz transfer olacak.